WELKOM

Bouwen is een samenwerking van bouwheer, architect, aannemer en andere uitvoerders, beseffend dat ieder op zijn domein de andere veel kennis kan bijbrengen. We zijn een team dat naar een mooi, functioneel en zeer leefbaar project streeft om de bouwheer voor heel lang een gevoel van "thuiskomen" te kunnen geven...

Het streven naar de traditionele Vlaamse bouwstijl, die tijdloos is en altijd zijn uitstraling blijft behouden, is een keuze die uiteraard samen met de bouwheer bekeken wordt.

Door mijn opleiding bij een aannemer van restauratiewerken in het mooie oude Brugge en daarna bij het uitvoerende architectenbureau, deed ik veel ervaring op in die authentieke bouwstijl  met veel recuperatie materialen. Vooral bij landelijke projecten met niet zelden zonevreemde hoeves kunt u in dit bureau op jaren ervaring vertrouwen.  De wetgeving hier rond is een altijd evoluerend proces en ik streef ernaar om hiervan elke update mee te pikken. 

Dit is uiteraard enkel een facet van mijn werkgebied. Ik streef er naar een perfect geheel in alle stijlen en gebruiken onze ervaring om overal een mooi project af te leveren.